Flagship-ul Smart X9 disponibil în oferta Vodafone

0
  • Vodafone Smart X9 are un sistem avansat dual camera (16MP + 5MP) cu flash și ecran full HD+ de 5,7”
  • Telefonul are procesor Octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 450 performant și sistem de operare Android™ 8.1 Oreo™ 

Vodafone a lansat Vodafone Smart X9, cel mai nou flagship al companiei. Acesta oferă tehnologie de ultimă generație, precum o cameră foto avansată, un design cu ecran impresionant și un procesor Octa-core performant. Smartphone-ul este proiectat și testat de Vodafone în Germania și este disponibil în oferta Vodafone România în versiunea de culoare Negru Tungsten.

Vodafone Smart X9 are un ecran Full HD+ de 5,7” cu rezoluție de 1080×2160 și oferă utilizatorului o experiență vizuală în format 18:9. De asemenea, telefonul dispune de un sistem dual camera (16MP + 5MP) cu flash, oferind moduri de fotografiere precum Portrait, care permite utilizatorilor să realizeze fotografii profesionale tip portret, Auto HDR și SloMo. Acest aspect este completat de camera frontală de 8MP capabilă de a realiza fotografii de tip selfie cu unghi larg.

Telefonul are procesor performant Octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 450 și sistem de operare Android™ 8.1 Oreo™ pentru o experiență mobilă de ultimă generație. Capacitatea de stocare este de 32GB și poate fi extinsă cu ajutorul unui card SD de până la 256GB. Smartphone-ul are un acumulator de 3100 mAh.

Vodafone Smart X9 oferă o suită de aplicații creată special de Vodafone pentru a permite utilizatorilor să să profite la maximum de smartphone-ul lor. Private Space este o funcție care păstrează în siguranță fișierele utilizatorilor. Fotografiile și videoclipurile pot fi securizate în cadrul aplicației cu ajutorul unei parole sau a senzorului de amprentă, astfel elementele fiind ascunse în galeria principală.  De asemenea, utilizatorii pot bloca și securiza aplicații.

O altă funcție a smartphone-ului este Lock Screen Mute Switch. Activarea și dezactivarea modului silențios pe dispozitivele Android poate fi o provocare, fiind necesari până la șase pași. Opțiunea „Mute Switch” poziționată lângă butoanele de volum oferă o modalitate rapidă și ușoară de a activa sau de a dezactiva modul silențios pe dispozitivul Vodafone. Utilizatorii trebuie doar să gliseze spre stânga pentru a dezvălui butonul mute, apoi pot selecta activarea sau dezactivarea modului silențios atingând sau glisând ecranul.

Funcția Emergency Mode permite utilizatorilor să contacteze rapid prietenii sau familia în caz de pericol – sau să sune la serviciile de urgență. În plus, funcția Share My Journey permite utilizatorilor să-și împărtășească călătoriile ușor cu prietenii sau cu familia. Utilizatorii își pot distribui locația pentru o anumită perioadă de timp, cum ar fi o oră pe zi, folosind aplicația preferată – WhatsApp™, Facebook™ sau SMS. Contactele selectate pot urmări progresul călătoriilor pe smartphone sau PC.

De la lansarea din 2006, Vodafone a vândut peste 100 de milioane de dispozitive – smartphone-uri, tablete, dispozitive pentru date mobile și routere – clienților din peste 40 de piețe. Un dispozitiv Vodafone este vândut la fiecare trei secunde. Astfel, în fiecare an, milioane de clienți au acces la cele mai recente inovații oferite de una dintre cele mai mari companii de telecomunicații din lume.

Clienții pot cumpăra noul flagship Vodafone din magazinele Vodafone România, din magazinele partenerilor și de pe www.vodafone.ro. Vodafone Smart X9 poate fi achiziționat pentru 54.99 euro cu Super Red 15 și fără abonament pentru prețul de 159 euro.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 44 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 18 țări. La 30 septembrie 2018, Vodafone Group avea 531,9 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 20,4 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here