Percheziții în Calafat – 13 persoane reținute pentru violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și lovire

0

Marți, 18 decembrie 2018, poliţişti din cadrul IPJ Dolj au efectuat 12 percheziții domiciliare, la locuințele mai multor persoane din municipiul Calafat.

13 bărbați din Calafat sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și lovirea sau alte violențe.

În ziua de 9 decembrie 2018, aceştia ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei din Calafat și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, participând si la o încăierare. De asemenea, aceştia ar fi lovit un bărbat, din aceeași localitate. Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate și ridicate mai multe obiecte care ar fi fost folosite de bărbați la săvârșirea faptelor.

Față de cele 13 persoane a fost dispusă reținerea pe baza de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Miercuri, 19 decembrie 2018, urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here