Slatina: Dosare penale pentru operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept

0
imagine - ARHIVĂ

Pe parcursul a 3 zile, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Slatina au întocmit 4 dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept”

Polițiștii slătineni au acționat și în ultimele zile ale acestui an, în vederea prevenirii oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislației din domeniul articolelor pirotehnice.

Sâmbătă, 29 decembrie 2018, polițiștii au depistat o autoutilitară, parcată în apropierea pieței Zahana, în interiorul acesteia fiind găsite mai multe articole cu amestec pirotehnic. În urma activităților desfășurate, polițiștii de ordine publică au identificat deținătorul materialelor pirotehnice.

Duminică, 30 decembrie 2018, polițiștii au depistat doi tineri, de 17 și de 19 ani, din municipiul Slatina, care foloseau articole pirotehnice, fără drept. După efectuarea controlului corporal asupra acestora, au fost găsite 5 cutii cu obiecte pirotehnice. În cursul acestei zile, o tânără, de 26 de ani, din comună Curtişoara a fost depistată având asupra sa 42 de cutii cu materiale pirotehnice.

Totodată, polițiștii au oprit în trafic un bărbat, de 61 de ani, din Slatina, în timp ce transporta 12 cutii cu articole de distracție cu amestec pirotehnic. Conducătorul autovehiculului a declarat că obiectele aparțin pasagerei, o femeie de 38 de ani, din aceeași localitate.

În toate cazurile, polițiștii au ridicat obiectele în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, oamenii legii au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept”.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here