Autocar cu 16 pasageri implicat într-un accident produs la Călimănești

0

Astăzi, 18 noiembrie 2022, în jurul orei 20.30, paramedicii SMURD și membrii echipei de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați, în această seară, pentru acordarea de îngrijiri medicale mai multor persoane, în urma producerii unui unui accident rutier, în care au fost implicate un camion încărcat cu carton și un autocar.

Accidentul s-a produs la intrarea în Călimănești, pe DN 7, cele două autovehicule intrând în coliziune. În momentul impactului, în autocar se aflau 16 pasageri, dintre aceștia două persoane având nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a suferit un traumatism toracic, după evaluare fiind necesară transportarea sa la UPU Vâlcea pentru îngrijiri și investigații suplimentare. Încă un pasager a suferit un atac de panică, acesta fiind evaluat de personalul SMURD la fața locului, nefiind necesară transportarea sa la spital.

Restul pasagerilor au continuat deplasarea spre Alba Iulia, dar cu un alt autocar din zonă. Pasagerii sunt cetățeni români.

Pe lângă asistența medicală, pompierii militari au asigurat măsuri de prevenire și stingere, în cazul izbucnirii unui eventual incendiu. Pe durata intervenției, traficul rutier a fost afectat în totalitate și ulterior parțial.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here