Acţiune de amploare a poliţiştilor rutieri mehedințeni: 45 de autovehicule controlate și 55 de persoane legitimate

0

Marți, 8 ianuarie 2019, poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier, din cadrul IPJ Mehedinți, au acţionat pentru disciplinarea participanţilor la trafic si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave. Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea participanților la trafic asupra importanţei respectării regulilor de circulație pe drumurile publice.

Poliţiştii au controlat 48 de autovehicule și au legitimat 55 de persoane, constatând un număr de 34 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Au fost sancţionaţi 3 conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum, 8 şoferi care nu purtau centura de siguranţă, 3 pietoni pentru traversarea neregulamentar[ a drumului public, iar 4 șoferi pentru lipsa documentelor.

Valoarea amenzilor aplicate în cursul zilei de ieri a fost de 13.125 lei. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării sau anulării 7 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Pentru contracararea aspectelor negative în trafic şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţia rutieră va continua acţiunile şi controalele, vizând în special combaterea principalelor cauze ale accidentelor rutiere.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here