Fără permis de conducere la volan, a fugit de oamenii legii și a ajuns în arestul IPJ Dolj

0
imagine - ARHIVĂ

Duminică, 3 februarie 2019, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism ce era condus pe Calea Bucureşti.

Întrucât conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, poliţiştii rutieri au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, cel în cauză circulând pe mai multe străzi, pe interzis.

Conducătorul autoturismului a lovit mai mulţi stâlpi de delimitare a părţii carosabile de trotuar precum şi 2 bariere, care blocau accesul într-o zonă pietonală.

La un moment dat, cel în cauză a abandonat autoturismul, fiind însă prins de poliţiştii rutieri, care au stabilit că este vorba de un tânăr de 22 de ani, din Craiova, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Având în vedere cele constatate, tânărul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa unor substanţe psihoactive.

În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cel în cauză, care urmează să fie prezentat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here