Măsuri de ordine publică la derby-ul Olteniei la handbal feminin: SCM Craiova – SCM Râmnicu Vâlcea

0

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor prezenți la meciul de handbal feminin dintre SCM Craiova și SCM Râmnicu Vâlcea, din cadrul Ligii Florilor – România.

Partida se va disputa, joi, 14 februarie 2019, la Sala Polivalentă, din municipiul Craiova, începând cu ora 17.30.

Accesul spectatorilor în sală se va face începând cu ora 16.30, doar pe bază de bilete sau invitații, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în incinta sălii, recomandăm suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

De asemenea, solicităm, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, va asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a Sălii Polivalente, pe traseele de afluire şi defluire ale spectatorilor și va acționa pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă care ar conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice sau manifestări violente, întrucât nu vor fi tolerate acţiuni de natură să tulbure buna desfăşurare a acestui eveniment.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here