Romulus Bulacu: Apel către parlamentarii puterii! Opriți Ordonanța 114/2018!

0

La ședințele Comisiei pentru economie, industrii şi servicii și Comisiei pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital  din cadrul Senatului, la fel ca săptămâna trecută, vom dezbate, în perioada următoare, prevederile catastrofalei ordonanțe.

Așa zisa ordonanță este de fapt un ghiveci de dispoziții care destabilizează toate sectoarele economiei românești, lovind aproape tot ce mai supraviețuiește. În final, costurile pagubelor vor fi suportate de cetățeanul de rând, din propriul buzunar. Dacă luăm în discuție taxa pe lăcomie, că ne referim la furnizorii de energie electrică sau termică sau dacă vorbim de bănci, tot cetățenii vor plăti în plus. Facturi la energie electrică și comunicații mărite, credite mult mai scumpe sau imposibil de accesat, desființarea Pilonului II de pensie, respectiv acapararea economiilor a 7 milioane de români, pericolul suspendării fondurilor europene sunt doar câteva din efectele nocive ale unei gândiri malefice, disperate de a aduna bani pentru a acoperi promisiuni populiste. PSD și ALDE dau o lovitură în plex economiei românești și siguranței naționale, răsturnând reguli de bază în sectoare precum energie, telecomunicaţii, financiar-bancar sau piaţa de capital, care susţin modernizarea economiei şi calitatea vieţii populaţiei. Această ultimă găselniţă va distruge motoarele economiei, prin împiedicarea investițiilor, accelerând panta descendentă pe care România deja se află de doi ani.

Ordonanţa 114 va sărăci populaţia şi va mutila întreaga dezvoltare a economiei, în condiţiile în care pieţele internaţionale anunţă o nouă recesiune în viitorul foarte apropiat.

Nu putem accepta așa ceva. Ne vom bate cu toate armele pentru abrogarea OUG 114 și pentru a împiedica distrugerea viitorului pentru milioanele de români amenințați de incompetența și iresponsabilitatea PSD.

Senator PNL Vâlcea
Romulus Bulacu

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here