Slatina: Băiețel de 10 ani, salvat de pompieri din apele râului Olt – VIDEO

0

Misiune contracronometru, încheiată cu succes de pompierii Detașamentului Slatina, care au reușit să salveze un băiețel aflat în pericol de înec, pe râul Olt, sub Dealul Grădiște, de la podul rutier la aproximativ 500 de metri spre Salcia, pe partea cu orașul Slatina.

Alarma s-a dat în jurul orei 16.00, iar în cel mai scurt timp au fost direcționate spre zona indicată două autospeciale de primă intervenție, o barcă cu motor, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanță SAJ, dar și echipaje de la poliție și jandarmerie.

Copilul, în vârstă de 10 ani, a fost găsit la aproximativ 100 de metri de mal. Acesta se afla la suprafața apei, dar nu mai putea ajunge în siguranță pe uscat.

Cu ajutorul bărcii cu motor, pompierii l-au salvat pe băiat, acesta fiind preluat de echipajele medicale. Minorul nu prezenta urme vizibile de traumă, avea temperatura corpului normală și prezenta dureri la umărul drept. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru investigații amănunțite.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here