În urma apariţiei în spaţiul public a unor acuze mincinoase Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea aduce precizări

0

În urma apariţiei în spaţiul public a unor acuze mincinoase aduse conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, de către filiala Vâlcea a partidului Uniunea Salvaţi România, referitoare la includerea SJU Vâlcea în Programul Naţional de Tromboliză Intravenoasă pentru pacienţii cu accident cerebral acut ischemic, facem următoarele precizări:

  • se minte cu bună ştiinţă când se afirmă “Abia după ce USR Vâlcea a semnalat această problemă în spaţiul public în data de 6 februarie 2019, Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a anunţat în data de 11 martie 2019 un concurs pentru ocuparea celui de-al patrulea post de radiolog necesar includerii judeţului Vâlcea în Programul Naţional de Tromboliza Intravenoasă”.
  • în data de 26.10.2018 s-a publicat pe site-ul www.sjv.ro, precum şi în ziarul Viaţa Medicală nr. 43/26.10.2019, anunţul de organizare al unui concurs pentru ocuparea unui post de medic specialist radiologie şi imagistica medicală cu competenţă computer tomograf. Din păcate, postul nu a fost ocupat.
  • la data de 30 ianuarie 2019 (anterior datei de 06 februarie 2019) s-a primit de la Consiliul Judeţean Vâlcea Dispoziţia cu nr. 33/30.01.2019 pentru aprobarea scoaterii la concurs din nou a unui post de medic radiolog. Postul a fost publicat în ziarul Viaţa Medicală nr. 10/08.03.2019;
  • anexăm toate aceste documente pentru că cetăţenii judeţului Vâlcea să afle adevărul şi vă asigurăm că toate aceste demersuri respecta cadrul legal tocmai pentru a asigura o bună desfăşurare a concursurilor de ocupare a posturilor vacanţe de medici;
  • în ultimii ani s-au depus toate eforturile LEGALE pentru remedierea cât mai urgentă a situaţiei privind deficitul de medici din unele specialităţi medicale;
  • se încearcă de la o vreme atragerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea în bătălia politică şi folosirea SJU Vâlcea pentru atacuri politice.

Revenim cu rugămintea adresată TUTUROR PARTIDELOR POLITICE – să încerce să îşi desfăşoare lupta politică fără să implice Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Nu vom mai răspunde acestor atacuri murdare ale unor oameni politici care încearcă să îşi facă imagine şi să câştige “puncte electorale” prin implicarea SJU Vâlcea.

Compartiment Relaţii cu Publicul – SJU Vâlcea

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here