Concert Antonia, Alex Velea & Lino Golden în Centrul Londrei

0

În centrul Londrei, la Electric Ballroom Camden, în locul în care se petrec cele mai tari evenimente din Londra, nu ai cum să nu te distrezi la maxim. Aşa că, nu uita că pe 7 aprilie 2019, Antonia, Alex Velea & Lâno Golden dau un mega concert pentru românii din UK. Iar tu eşti invitatul nostru la evenimentul anului.

Fiind departe de România, uneori este destul de greu să găseşti locuri unde concertează artişti români şi care îţi oferă posibilitatea de a socializa cu grupuri de români stabiliţi şi ei ca şi tine în afara ţării. Fiindcă ne gândim mereu la cei care pleacă din ţara noastră ca să îşi împlinească un vis, am pus la cale un eveniment pe care nu trebuie să îl ratezi!

De ce? Motivul este unul convingător: pentru că vei auzi live cei mai iubiţi artişti români de muzică RnB, pop şi dance, dar şi pentru că vei fi alături de români aflaţi în Marea Britanie ca şi tine! Distrează-te, dansează şi cânta unele dintre cele mai îndrăgite melodii ajunse în topuri internaţionale alături de noi!

Obține OFERTA – Bilete Standard 20% Discount

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here