Râmnicu Vâlcea: Contract semnat pentru construirea unei noi grădiniţe în cartierul Nord

0

În cursul săptămânii trecute s-a semnat contractul pentru ridicarea unei construcţii ce urmează să găzduiască Grădiniţa cu program normal nr. 16 din cartierul Nord al municipiului Râmnicu Vâlcea, unitate de învăţământ preşcolar ce funcţionează, în prezent, într-un spaţiu total impropriu la parterul blocului 85 bis.

Viitorul imobil, finanţat în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, va avea parter şi un etaj mansardat şi va fi alcătuit din trei săli de grupă şi o sală multifuncţională, la care se adaugă spaţii funcţionale precum vestiarul pentru copii, grupuri sanitare pentru copii şi personal, cabinet medical prevăzut cu izolator şi un oficiu.

Preşcolarii vor avea la dispoziţie şi o curte unde vor fi amplasate un loc de joacă cu groapă cu nisip, balansoare, leagăne şi un tobogan, un loc de odihnă pentru personalul de supraveghere, dar şi pentru părinţi sau bunici, spaţii verzi şi o grădină cu flori. Este al doilea obiectiv de acest fel finanţat prin PNDL în Râmnicu Vâlcea, după grădiniţa ce se construieşte la acest moment în cartierul Ostroveni.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here