Urgența este pentru Urgențe: Filme și spoturi radio pentru conștientizarea populației

0

DSU derulează o campanie de conștientizare a populației în ceea ce privește utilizarea corectă a sistemului de urgență. Astfel, conform celor spuse în cadrul conferinței de presă privind lansarea campaniei “Urgența este pentru Urgențe”, două filme și două spoturi radio au fost produse cu sprijinul Centrului pentru Politici și Servicii de Sănătate, finanțate prin programul Guvernului Confederației Elvețiene.

VEDEȚI AICI SPOTUL VIDEO PENTRU UNITĂȚILE DE PRIMIRI URGENȚE

Ajutați-ne să salvăm!URGENȚA este pentru URGENȚEDe astăzi începem campania de conștientizare a populației în ceea ce privește utilizarea corectă a sistemului de urgență.Astfel, conform celor spuse ieri, 7 aprilie, în cadrul conferinței de presă privind lansarea campaniei "Urgența este pentru urgențe", două filme și spoturi radio au fost produse cu sprijinul Centrului pentru Politici și Servicii de Sanătate, finanțate prin programul guvenului Confederației Elvețiene.Aceste spoturi au fost subtitrate în limba română pentru persoanele cu deficit de auz precum și în maghiară și germană pentru a fi difuzate și de televiziunile locale. Populația trebuie să conștientizeze rolul dar și modul de funcționare a serviciilor de urgențe, în ideea eficientizării lor.Campania "URGENȚA este pentru URGENȚE" pentru Unitățile de Primiri Urgențe.

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Duminică, 7 aprilie 2019

Aceste spoturi au fost subtitrate în limba română pentru persoanele cu deficit de auz precum și în maghiară și germană pentru a fi difuzate și de televiziunile locale. Populația trebuie să conștientizeze rolul dar și modul de funcționare a serviciilor de urgență, în ideea eficientizării lor.

Campania “URGENȚA este pentru URGENȚE” vizează Unitățile de Primiri Urgențe și Serviciul Unic de Urgență 112.

VEDEȚI AICI SPOTUL VIDEO PENTRU SERVICIUL UNIC DE URGENȚĂ 112

Ajutați-ne să salvăm!Urgența este pentru urgențe!Campania "Urgența este pentru urgențe"-Apel 112-

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Luni, 8 aprilie 2019

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here