Cu ocazia Zilei Naționale a României și a Centenarului Marii Uniri, USR Vâlcea transmite tuturor românilor un călduros și sincer LA MULȚI ANI!

0

Astăzi, mai mult ca niciodată, se cuvine să ni-i reamintim pe toți cei care au participat – inclusiv cu prețul propriei vieți – la făurirea României Mari: conducători de oști și ostași deopotrivă, lideri politici cu viziune, curaj și onestitate, monarhi loiali sau simpli țărani și citadini, care au crezut în unitatea națiunii române și care au contribuit la zidirea ei.

Regretăm și condamnăm două perioade din istoria noastră recentă: regimul dictatorial comunist (care a măcinat și șubrezit națiunea română timp de aproape jumătate de secol) și guvernarea sub-mediocră din prezent, care ne răpește viitorul cu fiecare zi pe care o petrece la cârma țării. Dincolo de amărăciunea pe care o resimțim cu privire la aceste două palme rușinoase de pe obrazul istoriei noastre naționale, se cuvine să îi celebrăm pe cei care și-au servit cu onoare țara: lor le datorăm enorm și lor li se cuvine admirația și atașamentul nostru!

Cu prilejul acestui moment aniversar, USR Vâlcea își asumă trei obiective ambițioase pentru viitor:

  1. Să fie în continuare vocea cetățenilor cinstiți, care semnalează și luptă împotriva abuzurilor și nedreptăților săvârșite de cei care ne guvernează!
  2. Să mențină un dialog deschis și onest cu administrația publică vâlceană!
  3. Să contribuie la o mai bună educare civică a cetățenilor și în special a tinerilor!

România Mare a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte! Noi, românii, împreună putem îndrepta tara in direcția bunăstării europene pe care cu toții ne-o dorim, depinde doar de implicare noastră politică. Va așteptăm alături de noi, de echipa USR sa schimbam România in bine!

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Andrei Gheorghiu,
Președinte USR Vâlcea

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here