Liviu Dragnea la Craiova: Oficiali de la Bruxelles tot ceartă România, au ajutat ţara asta cu ceva?

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, participat vineri, 12 aprilie 2019, împreună cu secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, vicepreședintele PSD și purtător de cuvânt al PSD, Lia Olguța Vasilescu, senatorul și candidat PSD la alegerile europarlamentare, Claudiu Manda, președintele OFSD și candidat PSD la alegerile europarlamentare, Rovana Plumb, liderul deputaților europeni, Dan Nica, deputatul și candidat PSD la alegerile europarlamentare, Natalia Intotero, președintele PES, Victor Negrescu, eurodeputatul Gabriela Zoană, președintele Organizației Județene Caraș-Severin, Luminiţa-Maria Jiva, eurodeputatul și candidat PSD la alegerile europarlamentare, Maria Grapini, candidatul PSD la alegerile europarlamentare, Chris Terheș și alti parlamentari PSD, la mitingul desfășurat în Craiova, județul Dolj. În discusul susținut vineri, președintele PSD a declarat că oficiali de la Bruxelles ceartă România pentru ceva ce nu a făcut.

Am văzut în ultimele zile, în ultimele luni, oficiali de la Bruxelles care tot ceartă România, dar eu le pun o întrebare: Au ajutat ţara asta cu ceva? Ne ceartă pentru nimic, ne ceartă pentru ceva ce nu am făcut. Tot vorbesc despre aceste temeri. Dar de ce? De ce nu sunt şi ei interesaţi cumva care sunt efectele guvernării PSD pentru viaţa oamenilor? Puterea de cumpărare a crescut. E ceva mai grav, cred că le pasă şi poate nu le place“, a spus Liviu Dragnea.

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu a declarat că “în fiecare zi, ne batem cu gaşca de tirani pentru a construi România”.

În fiecare zi, ne batem cu gaşca de tirani pentru a construi România. Trebuie să ne recucerim ţara noastră din mâinile lor. Noi suntem România reală, nu ei! Noi suntem România muncitoare, nu ei”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

Vicepreședintele PSD, Lia Olguța Vasilescu a spus că România trebuie să trimită în Parlamentul European patrioţi români.

Avem nevoie să trimitem în Europa patrioţi români, care să se bată pentru noi acolo, care să nu lingă clanţa la mai marii Europei, aşa cum din păcate au făcut în ultimii ani toţi cei trimişi de PNL şi de PMP acolo. Avem nevoie de această echipă şi ştiu că dumneavoastră o veţi susţine. Nu pot ei bloca atât cât putem noi vota“, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Senatorul Claudiu Manda a susţinut că „sunt sigur că pe 26 mai, PSD Dolj va fi organizaţia cu cel mai mare scor din România”.

Am încredere în colegii mei din administraţie, am încredere în colegii mei parlamentari că tot efortul lor faţă de oamenii din judeţul Dolj va fi răsplătit pe data de 26 mai. Sunt sigur că pe 26 mai, PSD Dolj va fi organizaţia cu cel mai mare scor din România. Aşa să ne ajute Dumnezeu! Victorie!“, a afirmat Claudiu Manda.

Președintele OFSD Rovana Plumb a spus că PSD va trimite la Parlamentul European o adevărată echipă de patrioţi.

Anul acesta, PSD trimite la Bruxelles o echipă de adevăraţi patrioţi, care nu îşi vor vorbi de rău ţara lor şi care vor munci zi de zi pentru a aduce în ţară bani europeni, fonduri europene, pe care le merităm pentru dezvoltarea ţării noastre”, a declarat Rovana Plumb.

Candidatul PSD la alegerile europarlamentare Chris Terhes a afirmat că “am pierdut din vocabular astăzi expresia de frate”.

Am pierdut din vocabular astăzi expresia de frate, am ajuns să ne învrăjbim, să ne omorâm, să ne nenorocim unii pe alții”, a spus Chris Terhes.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here