Dolj: Accidente rutiere soldate cu victime, la Malu Mare și Basarabi

0

Duminică, 26 iulie 2020, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 55.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 45 de ani, din comuna Bratovoeşti, care conducea o autoutilitară pe DN 55, prin comuna Malu Mare, ar fi adormit la volan, părăsind partea carosabilă şi lovind 2 autoturisme care erau parcate în apropiere de marginea drumului public.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, rezultând 2 victime, conducătorul autoturismului şi o femeie de 41 de ani, pasageră. Aceştia au fost transportaţi la spital conştienţi.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în vederea lămuririi cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

***

În cursul aceleiași zile, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 56, în zona satului Basarabi.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 29 de ani, cetăţean bulgar, ar fi adormit la volan, iar apoi a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autocamion condus de un bărbat de 58 de ani, din Bulgaria.

În urma accidentului, bărbatul de 29 de ani şi două femei, ambele pasagere în autoturism, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii, în vederea lămuririi cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămarea corporală din culpă.

 

 

HOW TO CREATE A CARTOON CHARACTER WITH PHOTOMANIPULATION & RETOUCHING
TRANSFORMING PHOTOS OF REAL PEOPLE INTO CARICATURES
Photomanipulation + Retouching + Color Grading Tutorial

Iata cum poti sa transformi fotografiile in caricaturi. Click pe imagine!

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here