Măsuri de ordine publică asigurate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj la manifestările organizate în perioada 20 – 21 aprilie

0

Jandarmii doljeni vor fi la datorie în acest sfârşit de săptămână pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică la manifestările care vor avea loc în judeţul Dolj.

Pentru siguranța cetățenilor patrulele de ordine publică vor acționa atât independent cât și în sistem integrat pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială.

Măsurile de ordine publică vor viza mai multe activități printre care enumerăm: „Craiova pe biciclete” şi „Free Bike Team” în municipiul Craiova şi comuna Bucovăţ, „Bâlciul de Florii” din oraşul Dăbuleni şi Zilele Comunelor Teasc şi Rastul-Vechi.

Jandarmii îi invită pe participanţii la manifestări să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale, să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia, să manifeste răbdare, spirit de solidaritate, vigilenţă în locurile aglomerate, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să solicite sprijinul acestora în situaţia în care este necesară intervenţia lor.

De asemenea, jandarmii îi sfătuiesc pe cetăţenii care participă la aceste evenimente împreună cu minori să manifeste o atenţie deosebită asupra acestora pentru a nu se pierde în mulţime, iar într-o astfel de situaţie să se adreseze forţelor de ordine aflate în dispozitiv.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here