Patru șoferi care conduceau autocamioane sub influența alcoolului, depistați în județul Vâlcea

0
  • Miercuri, 11 octombrie 2017,  între orele 06.00 – 08.00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat 4 conducători auto, care conduceau autocamioane pe drumurile publice din județul Vâlcea, sub influența alcoolului. 
  • În acest sens, a fost întocmit un dosar penal, au fost aplicate sancțiuni contravenționale și au fost reținute 4 permise de conducere, pentru conducerea de autocamioane pe drumurile publice, sub influența alcoolului.

Poliţiştii Serviciului Rutier au acționat în cadrul Planului de Acțiune BUS & TRUCK, cu preponderență pentru combaterea conducerii de autovehicule pe drumurile publice, sub influența alcoolului.

Astfel că, pe Drumul Național 7, pe raza localității Budești, au oprit un autocamion condus de P.S., de 54 de ani, din orașul Mioveni, județul Argeș. Având în vedere faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, faţă de acesta efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunii de  conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub influenţa alcoolului. 

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here