Olt: Patru autovehicule implicate într-un accident produs la Balș – trei persoane au ajuns la spital

0

Vineri, 19 aprilie 2019, în jurul orei 12.00, pe raza orașului Balș s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 4 autovehicule. Din primele verificări efectuate de polițiști, cauza probabilă a accidentului a fost neacordarea de prioritate.

Un copil de doi ani, cu atac de panică și traumatism la umărul drept, și mama acestuia, cu dureri abdominale, au fost transportați de un echipaj SMURD la Spitalul Orășenesc Balș. O femeie cu traumatism la nivelul gambei a fost preluată de Serviciul de Ambulanță Olt. Alte 5 persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital.

Circulația rutieră a fost fluidizată de polițiștii rutieri prezenți la fața locului, pentru aproximativ 30 de minute circulându-se alternativ, banda de circulație pe direcția Craiova – Slatina fiind blocată.

Conducătorii auto implicați în eveniment au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de oamenii legii sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here