Ionuț Rada: Voi susține mereu CFR Cluj

0

Fundașul oltean Ionuț Rada va trăi la intensitate maximă partida ”juveților” cu echipa din Gruia, cu care el a câștigat titlul în Liga 1

Ionuț Rada are inima împărțită la meciul de mâine, dintre CFR Cluj și CSU Craiova, partidă care poate decide campioana acestui sezon.

În prezent jucător la Sănătatea Cluj, în Liga a treia, el a debutat în fotbalul mare la ”juveți”, dar cei mai frumoși și prolifici ani i-a petrecut în Gruia, acolo unde a atins cele mai înalte culmi de performanță.

Îmi doresc ca CFR să câștige campionatul, iar Craiova să rămână pe locul trei, nu știu de ce rezultat este nevoie pentru ca ambele echipe să-și atingă obiectivele, dar asta este ceea ce vreau”, declară Ionuț Rada, campion al României cu CFR Cluj.

Fotbalistul în vârstă de 36 de ani mărturisește că va fi pe stadion la ultimul meci al clujenilor de pe teren propriu și recunoaște că inevitabil va fi invadat de amintiri.

Am petrecut în Gruia ani frumoși, în care am avut rezultate atât pe plan intern, cât și internațional. Voi fi mereu suporterul CFR-ului, a fost o onoare pentru mine să joc la ei, mereu va rămâne acest club în inima mea. Primul meu titlu câștigat în România cu CFR, participările și golurile din Liga Campionilor, cele zece puncte făcute în această competiție și oamenii cu care am lucrat – toate acestea sunt amintiri pe care nu le voi uita niciodată”, precizează Ionuț Rada, campion al României cu CFR Cluj.

Sfaturi pentru elevii lui Dan Petrescu

Rada știe ce înseamnă tensiunea și presiunea unui meci care-ți poate aduce titlul. Tocmai de aceea, fostul campion al CFR-ului le recunoaște meritele jucătorilor care au ajuns până în acest punct făcând față tuturor piedicilor întâmpinate pe parcursul sezonului.

”Dacă aș fi acum în vestiar cu băieții le-aș spune să facă fix ce au făcut până acum. Au gestionat foarte bine momentele dificile, deși au schimbat antrenorii au știut să treacă foarte bine prin și peste momentele grele” – Ionuț Rada, campion al României cu CFR Cluj.

Biletele la ”meciul anului” au fost puse în vânzare

Partida care-i poate face campioni pe ardeleni se dispută mâine, în Gruia, de la ora 21.00. Tichetele pentru jocul cu CSU Craiova au fost puse deja în vânzare online (accesând site-ul https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-universitatea-craiova/ ), dar și la Stadionul CFR. Casele de bilete de la arenă sunt deschise astăzi până la 18.00, iar mâine începând cu ora 11.00 până la fluierul de start al meciului.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here