Razie în Calafat – acțiune organizată de polițiști și specialiști RAR

0

Polițiștii doljeni au organizat o razie în municipiul Calafat, la care au participat 36 de polițiști rutieri, dar şi specialişti RAR. Oamenii legii au aplicat peste 100 de sancţiuni contravenţionale.

Miercuri, 15 mai 2019, în intervalul orar 11.00-13.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj Biroului Rutier Craiova, precum şi de la formaţiunile rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au desfășurat o acțiune de amploare, pentru prevenirea accidentelor rutiere, în Calafat.

În urma controalelor, polițiștii au aplicat 104 sancţiuni contravenţionale, 19 dintre acestea pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 18 pentru defecţiuni tehnice, 26 pentru nefolosirea centurilor de siguranţa şi 41 pentru alte abateri. Valoarea sancţiunilor a depășit 15.000 lei.

În cadrul acțiunii au fost reținute 4 permise de conducere, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 2 infracţiuni la regimul rutier.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here