Caracal: Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict

0
Percheziții în județul Vâlcea și municipiul Craiova într-un dosar de trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri
imagine - ARHIVĂ

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au depistat un bărbat dat în urmărire națională și internațională, pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor. Acesta a fost arestat preventiv.

Luni, 3 iunie 2019, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Structura Centrală, au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia au depistat trei persoane, de 22, 27 și 65 de ani, în timp ce ridicau două colete din municipiul Caracal.

În interiorul autoturismului folosit pentru a ridica cele două colete au fost descoperite 17 pliculețe din material plastic transparent ce conțineau fragmente vegetale uscate de culoare verde, 5 pachețele ce conțineau rezină de cannabis, o țigaretă confecționată artizanal ce conținea fragmente vegetale uscate de culoare verde, 5 telefoane mobile și un cântar electronic.

Totodată, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza municipiului Caracal, în urma cărora a fost ridicat un plic din material plastic transparent ce conținea material vegetal uscat de culoare verde oliv.

Din verificările efectuate, a reieșit faptul că bărbatul, de 27 de ani, din municipiul Caransebeș, județul Caraș Severin, surprins în flagrant delict, este urmărit național și internațional, pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor.

Persoanele depistate în cadrul acțiunii au fost escortate de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, fiind predate Direcției de Combatere a Criminalității Organizate .

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Română. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru trafic internațional de droguri.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here