Vodafone este primul operator care lanseaza abonamente 5G in Romania

0
  • Clientii Vodafone se pot bucura de beneficiile 5G in Bucuresti, Cluj-Napoca si Mamaia
  • Noile abonamente 5G ofera clientilor trafic de date nelimitat in cadrul celei mai bune retele de date mobile din Romania* 

Vodafone Romania extinde acoperirea 5G in Cluj-Napoca si Mamaia si lanseaza primele abonamente 5G din tara. Aceasta premiera nationala vine la o luna dupa activarea primelor statii radio 5G in reteaua mobila Supernet™ 5G ce permit romanilor sa aiba acces la specificatiile extraordinare ale acestei tehnologii de ultima generatie.

Red Infinity 17 si Red Infinity 25 sunt primele abonamente 5G ce ofera trafic de date nelimitat in reteaua Supernet™ 5Gprima retea 5G din Romania.

„Suntem foarte mandri sa fim printre putinii operatori de la nivel global si primul din Romania care au lansat servicii si oferta comerciala 5G. Acest lucru vorbeste despre angajamentul nostru de a ne consolida pozitia de  lideri in inovatie, nu doar la nivel local, dar si la nivel global asigurandu-ne ca utilizatorii din Romania au oportunitatea de a experimenta tehnologii de top. Ne mentinem angajamentul de a ne continua misiunea si investitiile pe termen lung in tehnologii de ultima generatie pentru a sustine si a dezvolta societatea digitala romaneasca in era vitezei”, a declarat Mostafa El Beltagy, Director Customer Business Unit, Vodafone Romania.

Clientii pot beneficia de noua oferta in magazinele Vodafone Romania, in cele ale partenerilor si pe www.vodafone.ro/supernet5g.  

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 41 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 31 martie 2019, Vodafone Group avea 650 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 19 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix si 14 milioane de clienti ai serviciilor TV, incluzand toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesatiwww.vodafone.com.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here