Vâlcea: Tragedie în Călimănești – accident cu 6 victime – două persoane au murit

0

Sâmbătă, 20 iulie 2019, în jurul orei 6.40, pe DN 7 – Călimăneşti, la Seaca, s-a produs un accident rutier grav soldat cu 6 victime, dintre care două persoane au decedat – traficul rutier a fost deviat prin Dăești 

Șoferul unui autoturism Volkswagen Passat a adormit la volan și a pătruns pe contrasens lovind frontal un auto-cisternă de transport ciment. În autoturism se aflau un bărbat și o femeie, împreună cu un copil de 4 ani, cetățeni moldoveni rezidenți in Germania, care se deplasau spre Bulgaria. O a treia mașină, înmatriculată în Germania, încercând să evite accidentul produs în fața sa, a ajuns în afara carosabilului.

În urma impactului, auto-cimentrucul s-a răsturnat.

La locul accidentului, pompierii militari au intervenit cu un echipaj de descarcerare și unul de prim-ajutor. SVSU Călimănești asigură măsurile de apărare împotriva incendiilor în eventualitatea unor scurgeri de combustibil.

Din nefericire, șoferul autoturismului și femeia aflată pe bancheta din spate au decedat. Copilul, conştient, mai mult speriat, a fost preluat de un echipaj SAJ.

Informații actualizate:

Persoanele decedate, soț și soție: Bărbatul era cetățean german. Femeia, născută în Moldova, avea cetățenie germană. Sunt părinții copilului.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here