Olt: Accident grav la Dăneasa – un bărbat mort în mașina răsturnată și altul în stare gravă transportat la spital

0

Vineri, 19 iulie 2019, în jurul orei 19.20, un bărbat de 62 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în afara localităţii Dăneasa, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de un bărbat de 53 de ani, din județul Gorj.

La locul accidentului au intervenit pompierii Gărzii Stoenești și Detașamentului Caracal, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și două echipaje SMURD. La sosirea echipajelor, unul dintre autoturisme a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat, iar șoferul acestuia, în vârstă de 53 de ani, decedat, cu leziuni incompatibile cu viața.

Celălalt bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Radomirești, a fost găsit încarcerat, conștient. Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie și au predat victima echipajelor medicale. Pacientul prezenta otoragie, rinoragie, traumatism toracic și fractură la membrul inferior stâng și a fost transportat la Compartimentul Primire Urgențe Caracal.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere si vătămare corporală din culpă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here