Primul website din România dedicat ceaiului verde matcha

2

Doi tineri din Aiud și Alba Iulia, acum stabiliți în Cluj, Bogdan Popa și Ioana Balica, au lansat primul website din România dedicat în totalitate ceaiului matcha – www.matchacha.ro

Este primul business din România care importă superalimentul matcha direct din Japonia, acesta fiind la foarte mare căutare printre persoanele care au grijă de sănătatea lor și iubesc produsele naturiste, însă nu numai.

Atenția crescută în ultimul timp acordată produselor naturiste a creat un boom pe piața românească și a creat noi posibilități de afaceri, de care noi am profitat neezitant. Am văzut potențialul acestor tipuri de produse, așa că am creat Matchacha – un ceai verde matcha sub formă de pudră exportat direct din Uji, prefectura Kyoto, Japonia“, spune Ioana Balica.

Matcha este un tip de ceai verde cu proprietăți antioxidante incredibile. Acesta este făcut din frunze întregi de ceai verde care au fost aburite, uscate, apoi măcinate într-o pulbere fină.

Diferența dintre matcha și ceaiurile verzi este că pentru a face matcha se macină întreaga frunză, iar noi putem beneficia de toți nutrienții acesteia, care în altfel nu s-ar dizolva integral în apă, într-un ceai normal.

Am lucrat mai mult de jumătate de an ca să putem să îi dăm drumul, deoarece noi ne-am ocupat de căutarea ceaiului, testarea mostrelor, crearea website-ului și a conținutului acestuia, deschiderea conturilor de social media, marketizare, construirea depozitului, birocrație, etc. Finanțarea afacerii a fost proprie, însă preconizăm ca investiția să fie recuperată încă din primele luni“, ne-a declarat cu entuziasm Bogdan Popa.

2 COMENTARII

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here