COVID-19 în județul Gorj: situația epidemiologică la data de 13 iulie 2020

0
COVID-19 în Oltenia: situația epidemiologică la data de 10 martie 2021

Luni, 13 iulie 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 711 persoane se află în autoizolare la domiciliu (54 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 106 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore).

Până în momentul de față, 429 persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 212 persoane sunt vindecate și externate, iar 12 persoane au decedat.

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 5115 teste, din care 15 sunt în așteptare. Datele prezentate se pot modifica, în funcție de evoluția epidemiologică.

Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, către cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

DSP Gorj solicită cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile.  

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here