Dolj: Dispariţii de persoane, clarificate de poliţişti

0

Marți, 6 august 2019, poliţişti din cadrul Politiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi de o femeie din Ciupercenii Vechi, cu privire la faptul că nepotul său, de 16 ani, a plecat de la domiciliu de aproximativ 2 săptămâni şi nu a mai revenit.

Poliţiştii au demarat verificările, în urma cărora au stabilit că minorul fusese la domiciliu în urmă cu 3 zile şi de atunci a plecat la un prieten, în comuna Desa, unde a şi fost găsit.

Fiind audiat, minorul a declarat că a comunicat aceste detalii familiei înainte de a pleca, iar în această perioadă nu a fost victima vreunei infracţiuni. Tânărul a fost încredințat familiei sale.

****

La data de 6 august 2019, la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-a prezentat un bărbat de 46 de ani, din Craiova, care a sesizat faptul că, în ziua de 3 august 2019, fiica sa, în vârstă de 18 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit, aceasta refuzând să comunice familiei unde se află, deși părinții au vorbit cu ea în mod repetat la telefon.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, cea în cauză a fost depistată în Craiova, la domiciliul unui băiat de 26 de ani.

Tânăra a fost condusă la sediul Sectiei 3 Poliţie Craiova, unde,  în prezența tatălui său a declarat că în perioada în care a lipsit a stat la prietenul ei şi nu a fost victima vreunei infracţiuni.

****

Tot în cursul de ieri, 6 august, poliţişti din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 43 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla împreună cu fiul său în vârstă de 5 ani, în zona unui supermarket situat pe Bulevardul Oltenia, acesta a plecat într-o direcţie necunoscută şi nu l-a mai găsit.

În urma verificărilor efectuate, la cateva minute de la sesizarea dispariţiei, minorul a fost găsit de poliţişti în zona locuinţei sale, fără a fi victima vreunei infracţiuni, fiind încredinţat familiei.

****

În noaptea de 6 spre 7 august 2019, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizați de o femeie din Bucureşti, cu privire la faptul că fiul său minor, de 13 ani, a plecat în mod voluntar, în ziua de 6 august 2019, de la domiciliul bunicii sale, din comuna Scaeşti, la care se afla în vacanţă şi nu a mai revenit.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Sectiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi, iar în urma verificărilor efectuate, aceştia au depistat minorul la domiciliul unui prieten din localitate. Băiatul a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni şi a fost încredinţat bunicii sale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here