Președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la meciul de inaugurare a terenului de fotbal din comuna Oprișor

0

Vineri, 16 august 2019, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la meciul de inaugurare a terenului de fotbal din comuna Oprișor, investiție realizată printr-un contract de asociere între Consiliul Județean Mehedinți și Primăria Oprișor.

Fotbalul este pentru mine, ca un prieten drag pe care îl reîntâlnesc rar, dar mereu cu aceeași plăcere! S-a întâmplat și în această după-amiază, la Oprișor, unde am avut plăcerea de a participa, la invitația domnului primar Constantin Gîrleanu, la inaugurarea terenului de fotbal.

Este o investiție pe care am susținut-o financiar, considerând că este necesară, cu atât mai mult cu cât echipa AS VOINȚA OPRIȘOR merită promovată și sprijinită pentru performanță. De altfel, în luna mai a acestui an, jucătorii au primit echipament sportiv complet de la Consiliul Județean, echipament în care am jucat personal, astăzi.

Mă bucur că am putut participa, platforma de joc este una foarte bună și îmi doresc să aducă mult noroc jucătorilor!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Partida a fost una antrenantă, în terenul advers fiind echipa formată din jucători care au făcut performanță la Universitatea Craiova.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here