La Râmnicu Vâlcea, liberalii strâng semnături pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis

0

Comunicat de Presă emis de PNL Râmnicu Vâlcea

Luni, 19 august 2019, de la ora 17.00, în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, la „Ceas”, a avut loc deschiderea oficială a acțiunii de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis, pentru un nou mandat în funcția de Președinte al României. La acest eveniment au participat peste 70 de liberali.

După întâlnirea din centrul Râmicului, liberalii prezenți au plecat pe diferite trasee din oraș pentru a le explica locuitorilor din municipiu că semnătura pentru un nou mandat al lui Klaus Iohannis în fruntea țării reprezintă drumul către o Românie normală, reprezentată cu demnitate la nivel internațional.

Liberalii vâlceni consideră că preşedintele Klaus Iohannis va câştiga alegerile prezidențiale și îndeamnă toţi râmnicenii, care îşi doresc normalitate, o ţară în care domenii precum educaţia și sănătatea să ocupe locul pe care-l merită, iar mediul economic să-şi recapete importanţa cuvenită, să îl voteze pe Klaus Iohannis la alegerile din această toamnă.

Organizația municipală a PNL își propune să strângă peste 13.000 de semnături în perioada imediat următoare în municipiul Râmnicu Vâlcea și anunță public că membrii PNL vor fi prezenți zilnic pe străzile orașului.

Din păcate, evenimentul organizat de liberalii vâlceni a fost umbrit de atitudinea reprobabilă a administrației publice locale din municipiul Râmnicu Vâlcea. Astfel, din pură coincidență și fără nici un pic de jenă, cei ce vremelnic conduc primăria municipiului Râmnicu Vâlcea au considerat, într-un total dispreț față de regulile democratice, să saboteze campania de strângere de semnături a liberalilor.

După ce PNL a depus, încă din data de 8 august 2019, o solicitare pentru amplasarea a 9 corturi în Râmnicu Vâlcea, pentru strângerea de semnături, luni, 19 august 2019, administrația publică locală din municipiu a aprobat doar una din cele 9 locații. Considerăm acest comportament ca fiind unul abuziv, un gest de sfidare la adresa râmnicenilor.

Ne exprimăm pe această cale indignarea față de acest comportament discreționar și le reamintim actualilor conducători din Râmnic că salariile și indemnizațiile lor sunt plătite din banii contribuabililor și sunt acolo pentru a fi în slujba cetățenilor, nu pentru a se folosi de pârghiile puterii pentru a pune bețe în roate adversarilor politici.

Astăzi a avut loc deschiderea oficială a acțiunii de strângere de semnaturi pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis, pentru un nou mandat în funcția de Președinte al României. M-am bucurat, alături de peste 70 de colegi liberali să văd că râmnicenii ne primesc cu căldură și deschidere și că își doresc o Românie în care să-și poată crește copiii. Însemnă că suntem pe drumul cel bun și sunt convinsă că domnul Președinte Klaus Iohannis va câștiga aceste alegeri, deschizând astfel drumul spre o Românie normală. Nu pot să nu remarc atitudinea reprobabilă a  administrației publice locale din municipiul Râmnicu Vâlcea cu privire la solicitarea PNL privind amplasarea unor corturi pentru acțiunea de strângere de semnături. Îmi exprim convingerea că astfel de comportamente nedemocratice și abuzive vor fi sancționate la vot de către râmniceni, iar cei care le practică vor fi trimiși la lada de gunoi a istoriei, acolo unde le este locul” – a declarat Claudia Mihaela Banu, președintele interimar al PNL Râmnicu Vâlcea.

PNL Râmnicu Vâlcea 

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here