Mehedinți: Modernizarea DJ 562, aproape de finalizare

0

Joi, 22 august 2019, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și vicepreședintele Ionică Negru au mers în comuna Dârvari, la Gemeni, acolo unde pe DJ 562 s-a încheiat deja procedura de turnare a stratului de uzură în procesul de modernizare a tronsonului de 3,288 km, până la limita cu județul Dolj. În următoarea etapă se vor realiza accesele la proprietăți, drumurile laterale și șanțurile de scurgere.

Am stat de vorbă cu oamenii și s-au arătat mulțumiți de faptul că la acest moment au scăpat de praful care se ridica ori de câte ori trecea vreun autoturism.

Modernizarea drumurilor județene a fost o prioritate pentru mine, în mandatul de președinte al Consiliului Județean Mehedinți și vă asigur că facem tot posibilul să onorăm toate promisiunile făcute din acest punct de vedere!”, a spus președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Constructorul a reușit să realizeze lucrarea în proporție de peste 90% în doar o lună și o săptămână din termenul de șase luni, prevăzut în contract pentru execuție tocmai pentru ca oamenii să se bucure cât mai repede de condiții bune de trafic și trai.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here