Corupția Ucide – VIDEO

0

În urma participării la dezbaterea organizată de Partidul Popular European (PPE), la Bruxelles, în data de 22 martie 2017, Corupția Ucide va prezenta, timp de șapte zile, pasaje din discuția dintre europarlamentarul Marc Tarabella și protestatarii prezenți la întâlnire.

Marc Tarabella este un om politic belgian, membru al Parlamentului European și al Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, același grup din care face parte și Partidul Social Democrat.

În timpul acordat, europarlamentarul a atins subiecte importante precum justiția, OUG 13, lupta anticorupției și susținerea democrației. Declarațiile au fost date activiștilor imediat după dezbaterea din Comisia LIBE privitor la situația actuală din România.

Pentru a vedea, integral, seria de filmări prezentate, dați like paginii de facebook Corupția Ucide și urmăriți activitatea comunității.

Corupția Ucide este o pagină de facebook, neafiliată politic, formată imediat după tragedia din Colectiv. Reprezintă o comunitate de oameni implicați în problemele reale ale societății românești și își propune construirea unor concepții pluraliste, axate pe principii de bun-simț, respect și solidaritate. Comunitatea și-a asumat un rol activ de a educa, responsabiliza și informa cetățenii asupra drepturilor și libertăților acestora în raport cu scena politico-socială din România.

Interviu cu Marc Tarabella. 1/7

Ep 1 din 7 – Corupția Ucide prezintă de astăzi șapte episoade din discuția avută cu europarlamentarul socialist Marc Tarabella la Bruxelles, după dezbaterea din Comisia Europeana. Urmareste Corupția ucide pentru a le vedea pe toate!

Posted by Corupția ucide on 8 Aprilie 2017

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here