Tabără la mare organizată de Asociația MicNews, pentru 50 de copii de la un Centru de plasament

0

În perioada 26-29 august 2019, Asociația MicNews a organizat tabăra destinată copiilor proveniţi din Centrul de plasament Preșcolar nr 6, sector 4 Bucureşti.

Preşedintele Asociaţiei MicNews – Mihai Căldăraru, un om care se implică şi oferă clipe minunate pentru toate persoanele cu probleme speciale, organizând pertinente evenimente pentru asemenea categorii de copii, având certe calităţi şi de bun psiholog, o persoană pragmatică, a reuşit să organizeze acest eveniment, împotriva faptului că cei care oferă sponsorizări, pentru asemenea educative şi necesare acţiuni, au scăzut în mod dramatic, fapt ce impune participarea unui număr mai mic de copii la taberele de creaţie.

A onorat cu prezenţa, la sensibila şi antrenanta activitate, un om care ştie să se muleze pe asemenea situaţii. Copiii au beneficiat şi de binefăcătoarele apei cristaline de pe malul mări, care le-au întărit sistemul imunitar.

Mihai Căldăraru este conştient că fără bunătatea sponsorilor nu se putea face nimic, iar acum când totul s-a întâmplat, iar proiectul a avut succes, le mulţumeşte tuturor celor implicaţi şi bineînţeles Ministerului Tineretului şi Sportului care l-a ajutat foarte mult.

Asociaţia MicNews face un apel de suflet pentru cei cu dare de mână şi cu inima alături de cei care au probleme şi nevoi speciale, să-şi deschidă punga inimii, să devină generoşii sponsori ai viitorului acestor copii.

Copiii cazaţi la Vila Rândunica din Eforie Sud sunt bucuroşi că datorită campaniei umanitare Sărăcia Distruge Omenia au avut ocazia unică până acum, de a vedea Marea Neagră şi frumuseţile staţiunii unde îşi desfăşoară activitatea.

Cu toate că din luna septembrie, Mihai Căldăraru nu va mai ocupa funcţia de Preşedinte al Asociaţiei MicNews, acesta promite că nu va da uitării proiectele lui de suflet şi va pune umărul la continuitatea acestora.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here