Vâlcea: Accident rutier cu cinci victime produs la Băbeni

0

Duminică, 22 septembrie 2019, în jurul orei 17.30, conducătorul unui autoturism marca Renault, un bărbat de 28 ani din comuna Popești, care se deplasa pe raza orașului Băbeni, într-o intersecție din Tătărani nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Fiat, condus de un bărbat de 50 de ani din Lădești, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, Renault-ul s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat cu cinci victime, dintre care trei au fost încarcerate. Traficul rutier a fost blocat pe sensul Râmnicu Vâlcea – Drăgășani, circulându-se alternativ.

Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului rutier au ajuns și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Vâlcea.

SMURD a evaluat o femeie de 33 ani, cu traumatism membru inferior și un bărbat 52 ani, cu dureri cervicale. SAJ a evaluat o femeie de 53 ani, cu traumatism toracic, un tânăr de 24 ani, cu traumatism coloană cervicală hemipareză stânga, și o femeie de 54 ani, cu traumatism toracic.

Cele cinci victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgență Vâlcea.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here