Un nou serial Netflix. În mintea lui Bill: Bill Gates decodat

0
foto: netflix.com

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates – Faceți o călătorie în mintea miliardarului Bill Gates care ne povestește despre persoanele care l-au influențat și despre obiectivele îndrăznețe pe care le are în vizor

Bill Gates: “În ultimii doi ani, am participat la un serial Netflix, intitulat Inside Bill’s Brain, privind lucrări și porțiuni din viața mea. A fost distractiv să îmi petrec timpul cu cineastul Davis Guggenheim, răspunzându-i la întrebări serioase și prostești, și ajutându-l să-mi exploreze motivațiile și amintirile. Sper că mulți oameni se vor uita și vor afla mai multe despre minunata slujbă pe care am norocul să o am și oamenii pe care îi pot întâlni prin această călătorie. Seria este alcătuită din trei episoade și este disponibilă acum pe Netflix.”

William Henry Gates al III-lea, cunoscut mai ales ca Bill Gates, este co-fondator al Microsoft Corporation. Este pe locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume.

Bill Gates este tehnolog, lider de afaceri și filantrop. A crescut la Seattle, Washington, susținut de o familie uimitoare, care i-a încurajat interesul față de computere de la o vârstă fragedă. A renunțat la facultate pentru a construi Microsoft cu prietenul său din copilărie, Paul Allen. S-a căsătorit cu Melinda French în 1994 și au trei copii. Astăzi, Bill și Melinda Gates co-prezidează fundația caritabilă care le poartă numele și lucrează împreună.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here