Olt: Accident la Vișina – un tânăr de 19 ani a fugit acasă, după ce s-a răsturnat cu mașina într-o curbă

0

Polițiștii rutieri din orașul Corabia au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ​vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, după ce un tânăr, de 19 ani, a fost implicat într-un eveniment rutier și a plecat de la fața locului fără a încuviința poliția.

Miercuri, 20 noiembrie 2019, un tânăr de 22 de ani, din orașul Corabia s-a prezentat la spitalul din localitate prezentând leziuni ce ar fi survenit în urma unui accident rutier.

Din verificările efectuate de polițiștii rutieri a reieșit faptul că un tânăr, de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 604, în afara comunei Vișina, ar fi pierdut controlul direcției de mers într-o curbă la dreapta și s-a răsturnat. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerului, în vârstă de 22 ani, din Corabia.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat de polițiști la domiciliu. Polițiștii au testat conducătorul auto, rezultatul fiind 0.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here