Mehedinți: Tânără de 27 ani, dispărută din comuna Șișești – a plecat de acasă și nu a mai revenit

0

O tănără de 27 ani, din comuna Șișești, județul Mehedinți, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Ea a fost pusă în urmărire la nivel național. Polițiștii fac apel la cetățeni pentru identificarea acesteia.

Joi, 1 august 2019, în jurul orei 18.35, Secția de Poliție Rurală Izvoru Bârzii a fost sesizată de o femeie de 52 ani, din comuna Șișești, județul Mehedinți, despre faptul că fiica sa Zaharia Magdalena Larisa, de 27 ani, din aceeași localitate, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel național, dar și instituită măsura consemnului la frontiera de stat a României, semnalmentele acesteia fiind comunicate polițiștilor aflați în dispozitivul de ordine și siguranță publică, dar și altor structuri în vederea identificării.

Semnalmente: Persoana dispărută are ochi căprui, aproximativ 65 de kilograme, 1,60 metri înălțime, păr negru, față prelungă.

La data dispariției, purta pantaloni scurți de culoare neagră, bluză de culoare alb cu negru, fiind încălțată cu papuci.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

***********

Informații actualizate

Tânăra a fost găsită de forțele angrenate la căutarea acesteia – a fost identificată într-o pădure din apropierea localității de domiciliu. Deși, noaptea trecută i-a auzit pe salvatori în timp ce o căutau, a refuzat să le răspundă.

Câinii folosiți pentru căutare, au condus echipele suficient de aproape de locul unde se ascundea. Tânăra nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind încredințată familiei.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here