Asociația „Liga Scriitorilor Filiala Olt” a intrat în normalitate

0
Georgeta Giurea - Marinela Preoteasa

Miercuri, 20 noiembrie 2019, a avut loc Adunarea Generală specială a Asociației „L. S. Filiala Olt”

Au fost alegeri la „Liga Scriitorilor Filiala Olt”. Membrii asociației s-au exprimat în unanimitate, în calitate de președinte fiind realeasă dna. profesor – scriitor Marinela Preoteasa. Ca vicepreședinte, tot cu vot în unanimitate, a fost aleasă dna. profesor – scriitor Georgeta Giurea.

Deși între subsemnata și doamna vicepreședintă este o diferență de vreo 20 ani, am convingerea că Georgeta Giurea va aduce un suflu tineresc și va crea o stare benefică pentru asociație.

Probabil vom avea mai multe lansări de carte și activități mobilizatoare și foarte plăcute pentru toți membrii asociației, cât și pentru cei dragi acestora.

Cele două procese verbale ne-au survenit pe la sf. lunii octombrie 2019, din 28 februarie 2019, respectiv cel din 28 martie 2019, fiecare pe câte doar ½ pag. A5, au fost analizate și declarate nestatutare. Am intrat în posesia lor de la dl. Președinte al Asociației L. S. (național) Cluj-Napoca.

Al doilea proces verbal era chiar parafat de o ștampilă falsă. Domnii Paulian Buicescu (profesor de religie) și Grigore Călin (medic veterinar) n-au acceptat nici măcar să fie citite în ședințele respective și n-au acceptat nici telefonic, nici prin e-mail să le dezvăluie conținutul. Dar adevărul iese la iveală, chiar și mai târziu, cum este în cazul nostru.

Deși cei doi, care au vârstele mai mari de 71 de ani, n-au învățat că „minciuna are picioare scurte” și nici n-au luat în serios „brațul lung al legii”, ne-au tracasat mai mult de 6 luni, cu fel și fel de cacialmale, au postat în mass-media diverse exagerări, și exprimări vicioase și jignitoare la adresa mea, fără jenă și fără responsabilitate civică, dar cu ajutorul lui Dumnezeu adevărul a apărut să lămurească situația“, a declarat dna. Marinela Preoteasa.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here