Simulare a unei situații de urgență la Shopping City Râmnicu Vâlcea

0
Imagine ARHIVĂ

Miercuri, 27 noiembrie, începând cu ora 22.30, Shopping City Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu ISU Vâlcea, vor desfășura un exercițiu de simulare a unei situații de urgență în centrul comercial

Scenariul va presupune semnalarea unei situații de cutremur, urmat de explozie, incendiu, pornirea alarmelor specifice, anunțarea incendiului la forțele specializate de intervenție, evacuarea persoanelor din centrul comercial, intervenția asupra zonelor afectate și evacuarea eventualelor persoane rămase blocate în mall.

Durata exercițiului va fi de maximum 2 ore și va include deplasarea în zona centrului comercial a 10 autospeciale aparținând ISU Vâlcea, 5 ambulanțe, precum și echipaje ale IPJ Vâlcea și IJJ Vâlcea.

Astfel de simulări periodice au rolul de a testa și reconfirma calitatea sistemelor de siguranță din cadrul Shopping City Râmnicu Vâlcea, pentru că securitatea vizitatorilor este una dintre prioritățile noastre. De aceea, îi rugăm pe vâlcenii care locuiesc sau s-ar putea afla în zona Shopping City Râmnicu Vâlcea, în intervalul menționat, să înțeleagă necesitatea acestui tip de exerciții.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here