Olt: Adolescentă de 13 ani din comuna Voineasa, dată dispărută de familie

0

Polițiști, jandarmi, pompieri olteni și echipe ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt, cu sprijinul oficialităților și locuitorilor din comuna Voineasa, județul Olt, desfășoară activități de căutare a unei minore, de 13 ani, din această localitate. Fata este căutată atât pe raza comunei, cât și în zonele limitrofe.

La data de 5 ianuarie 2020, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat la numărul de urgență 112 cu privire la faptul că Vișoreanu Ionela Mădălina, de 13 ani, din comuna Voineasa, județul Olt, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 150-160 cm, aproximativ 45 kg, constituție atletică, păr șaten, ochi căprui. În momentul plecării, minora purta blugi albaștri, geacă din fâș gri și teniși negri.

Persoanele, care dețin informații cu privire la minora căutată, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Informații actualizate

În cursul nopții de 5 spre 6 ianuarie 2020, fata a fost găsită de polițiști.

Au fost informați reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, în vederea protecției minorei.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here