Dacian Cioloș: La Craiova, câțiva hoți cer votul craiovenilor, ca sa ajungă din nou în funcții publice

0

Duminică, 20 septembrie 2020, Alianța USR PLUS a organizat o conferință de presă la Craiova, în cadrul căreia au fost prezenți Dacian Cioloș, președintele Renew Europe și Co-Președinte USR PLUS, Dragoș Pîslaru, europarlamentar USR PLUS, Adrian Prisnel, președinte USR Dolj, Oana Tărăban, candidata USR PLUS la Primăria Malu Mare, Lucian Săuleanu, candidatul USR PLUS la Primăria Craiova și Silviu Bratu, candidatul USR PLUS la Președinția Consiliului Județean Dolj.

Conferința de presă a marcat, de asemenea, evenimentul de lansare al Biroului de Europarlamentar din Craiova al lui Dragoș Pîslaru.

La Craiova, câțiva hoți cer votul craiovenilor, ca sa ajungă din nou în funcții publice. Solomon, care a fost prins cu mana în banul public și care a făcut pușcărie pentru asta e din nou candidat. Peremista și pesedista Olguța Vasilescu, fosta mână dreaptă a lui Vadim Tudor și-a lui Liviu Dragnea, vrea un nou mandat, după ce ultimul pe care l-a obținut a durat 3 luni de zile, ca sa zboare din nou într-o alta funcție publică, de unde să poată mulge. Cam asta fac. Deci avem penali si impostori, hoți și incompetenți, lichele care au tupeul să se ceară din nou în funcții publice, pe banii dumneavoastră. Sunt niște penali care au fost dovediți de justiție că sunt penali și care au acum nerușinarea să candideze din nou. (..) Nu mai votați hoți, nu mai votați incompetenți, nu mai votați corupți, nu mai votați impostori, care știu o singură limbă străină: a hoției, a corupției și a imposturii. Nu votați hoți, care au recunoscut că au furat”, a declarat Dacian Cioloș în cadrul conferinței de presă.

Lucian Săuleanu a susținut în totalitate spusele lui Dacian. Candidatul USR PLUS a avut un mesaj clar pentru craioveni și îi asigură pe aceștia că este pregătit să să se lupte cu adversarii săi politici.

Aceasta este realitatea din Craiova. Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine administrația publică locală. Ceea ce a spus Dacian Cioloș este adevărat. Este liderul celui de-al treilea grup din Parlamentul Europei. Sperăm că va conduce România. El încearcă să ne spună nouă că am pierdut 30 de ani. Și eu m-am săturat de această situație. Nu mai suportăm această stare. Vedem exemplele altor orașe din România. Care ne arată că trebuie să punem piciorul în prag. Este vorba de nepotism, corupție. Uitați-vă pe stradă. Craiova arată din ce în ce mai rău. Pe zi ce trece uităm cine sunt acești indivizi. Da, Olguța Vasilescu, Manda, tot clanul Manda, că sunt mai mulți. Cine? Solomon! Toți funcționarii corupți. Nu mă refer la cei care își fac treaba, mă refer la cei corupți. Tot PSD-ul. Problema este foarte simplă: În Craiova s-a ajuns să nu poți să reușești dacă nu ești membru PSD. Craioveni, treziți-vă! Asta vă spune Dacian. Eu sunt avocat, sunt profesor de drept. Vă spun sincer că nu mi-e frică să mă bat cu ei. Încerc de ani buni, dar acum, noi craiovenii, noi echipa USR PLUS suntem pregătiți să îi înfruntăm direct. Bunăstarea poate veni doar de la o administrație deschisă, transparentă, liberă. Craioveni, urmăriți știrile din Craiova. Uitați-vă pe stradă ce tramvaie circulă, ce autobuze sunt folosite. Din banii noștri ni se aruncă firmituri. Nu au fost capabili să ia nici un împrumut. De ani de zile spun că vor lua. Eu unul nu mai cred în ceea ce ei spun. Putem să face schimbarea. Sunt convins că aveam echipa cea mai bună să facă schimbarea. Eu sunt pregătit. Craiovenii simt. Cred că uneori craiovenii și-au pierdut încrederea, dar acest lucru pentru că nu au văzut alternativa, iar alternativa este USR PLUS”, a spus Lucian Săuleanu.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here