Vâlcea: Accident rutier la Budești soldat cu cinci victime, printre care un băiețel de 9 luni

0

În seara zilei de marți, 7 ianuarie 2020, în jurul orei 21.30, pe raza localității Budești – DN67, conducătorul unui autoturism a efectuat un viraj la stânga, moment în care a fost acroșat de un alt autoturism care se afla în depășirea sa. Autoturismul ce efectua manevra depășirea a părăsit partea carosabilă, a pătruns printr-un gard și a lovit un buldoexcavator.

În urma accidentului a rezultat accidentarea a 5 persoane, printre care doi minori de 13 ani și respectiv 9 luni, toate din autoturismul care a efectuat manevra de depășire.

Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere a incendiilor. Serviciul de Ambulanță Județean Vâlcea a intervenit cu 4 echipaje.

Șoferul, rămas încarcerat, cu traumatisme la membre, a fost extras de pompieri din autoturismul avariat. Toate cele cinci victime, printre care un băiețel de 9 luni, cu epistaxis minor, și o femeie cu traumatism cranio facial, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgență Vâlcea.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here