Dolj: Accident cu doi morți și șapte răniți pe DJ 561, între Galiciuica și Băilești

0

Luni, 13 ianuarie 2020, conducătorul unui autoturism care circula pe DJ 561, între Galiciuica și Băilești, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, în condiţii de vizibilitate redusă, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care circula din sens opus.

La locul tragediei, s-a acționat cu un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM), o autospecială pentru transport personal și victime multiple, un echipaj de prim ajutor (EPA), o autospecială de descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj. S-au aplicat măsuri de resuscitare asupra a două victime, din păcate fără rezultate.

În urma accidentului, un bărbat de 30 de ani și o femeie de 54, ambii din comuna Rast, au decedat. Alte 7 persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și investigații de specialitate.

În autoturismul care a efectuat manevra de depăşire neregulamentară se aflau: conducătorul auto, de 27 de ani, din Goieşti, o femei de 63 de ani, din Craiova, și un copil în vârstă de 4 ani, însoţit de mama sa, de 24 de ani, din Craiova.

În cealaltă maşină se aflau: un bărbat de 30 de ani, conducător auto, și o femeie de 54 de ani, pasageră, ambii decedați. În aceeași mașină se mai aflau pasageri, o femeie 31 de ani, o femeie de 37 de ani şi un tânăr de 18 ani. Toți ocupanții autoturismului sunt din comuna Rast.

 

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here