Gabriela Firea a propus ca Marcel Ciolacu să fie susţinut pentru funcţia de preşedinte al PSD

2

Duminică, 9 februarie 2020, a fost organizată o Conferință extraordinară a PSD București

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat că va depune sesizarea către Curtea Constituţională cu privire la desemnarea, pentru a doua oară, a lui Ludovic Orban în funcţia de premier de către preşedintele Klaus Iohannis.

Un singur lucru o să invoc astăzi din această sesizare: domnul Orban este prim-ministrul desemnat din nou, el fiind prim-ministrul interimar, sau demis, a rămas interimar. Vă rog frumos să îmi spuneţi dumneavoastră ce forţă politică sau ce parlamentar a anunţat că va vota cu domnul Orban în Parlament? E o mascaradă. În aceeaşi şedinţă l-au propus prim-ministru să fie desemnat de către preşedintele României domnul Orban şi în aceeaşi şedinţă au hotărât, prin vot politic, că nu o să-l voteze. Să îmi explice şi mie cum văd ei această interpretare constituţională şi mai ales cum poţi să desemnezi o persoană pe care nimeni până acum nu a spus că o s-o voteze. Presupun că CCR o să ne lămurească”, a afirmat duminică Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă, la finalul Conferinţei extraordinare a PSD Bucureşti.

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a propus ca Marcel Ciolacu să fie susţinut la congres pentru funcţia de preşedinte și ca în ziua de 29 februarie să se organizeze congresul.

Suntem înaintea unui examen foarte important, alegerile locale, este posibil, aşa cum arată tabloul politic, să ajungem şi la alegeri generale anticipate. Noi trebuie să fim pregătiţi pentru toate aceste situaţii. Adică şi pentru normalitate şi pentru anormalitatea care din partea PNL este din ce în ce mai promovată. Consider că amânarea sine die a unui congres extraordinar al PSD ne-ar face rău, pentru că este o sursă permanentă de tensiune, este o sursă, poate, şi de neîncredere, este o sursă care determină să nu fim atât de concentraţi pentru organizarea alegerilor locale şi, dacă vor fi, şi generale. De aceea vă propun ca prin votul exprimat astăzi de dvs. să propunem organizaţiei la nivel naţional a PSD să stabilim de comun acord o dată certă pentru congres de alegerea conducerii şi să nu mai amânăm. Sunteţi de acord să transmitem conducerii să fie pe 29 februarie data congresului?”, a spus Gabriela Firea.

2 COMENTARII

  1. Cand vine vorba de politica cel mai mult avem de invatat de la comedianti, jur. Am fost la un show de la comics club si oamenii chiar se amuza, spun adevaruri despre cacaturile ce se intampla in politica dar nu se lasa afectati. Chiar am ras cu pofta, de mult nu am mai ras asa :)))) de atunci de fiecare data cand imi vine sa injur vreun partid politic imi aduc aminte de acel show si ma simt mai bine. M-am si abonat la newsletter la ei, au spectacole foarte amuzante. uite link https://comicsclub.ro/

  2. Sincer.. eu nu ma mai las afectata. Atata ipocrizie si drama de imi vine sa rad mai mult cand le vad acum :))) si e mai bine asa credeti-ma. Decat sa pierd timp gandindu-ma la certurile ce au loc intre oamenii care ar trebui sa ne conduca, mai bine ma gandesc daca sa imi iau pantofi de pe https://www.superlative.ro/ sau sa merg in mall sa si incerc inainte… hmmm

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here