Olt: Fată de 16 ani din Deveselu, dată dispărută de tatăl său

0

Polițiștii din Olt caută o fată de 16 ani, din comuna Deveselu, județul Olt, care a plecat de la domiciliu din luna septembrie 2019 și nu a revenit până în prezent. 

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Osica de Sus, au fost sesizați de către un bărbat, de 48 ani, din comuna Deveselu, cu privire la faptul că nu mai știe nimic de fiica sa, RADU AURELIA CARMEN, de 16 de ani, de la începutul anului școlar 2019.

Fata a locuit în perioada respectivă cu bunicul său, în comuna Fălcoiu, iar în data de 15 septembrie 2019, aceasta a plecat către școală și nu a mai revenit la locuința bunicului.

Adolescenta are următoarele semnalmente: vârsta de 16  ani, aproximativ 1.50 cm, 55-60 kg greutate, ochi căprui, păr castaniu, lung, nu prezintă semne particulare. Nu se cunoaște vestimentația la data dispariției.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here