Măsuri de ordine publică asigurate de Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu

0

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova va asigura măsurile de ordine și siguranță publică, la doua competiții sportive, ce vor avea loc în acest final de săptămână, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Vineri, 6 martie 2020, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la meciul de fotbal, care se va disputa între echipele UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948 și CS LIPOVA, între orele 15.00-17.45, iar în data de 7 martie 2020, la  partida de fotbal dintre echipele CS PANDURII LIGNITUL TG-JIU și ACS ARGEȘ,  între orele 17.00-18.45.

Accesul în stadion se va face pe baza documentelor de acces, începând cu ora 14.00 la meciul de fotbal din data de 6 martie 2020, respectiv ora 16.00 la meciul de fotbal din data de 7 martie 2020.

Accesul publicului în stadion, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în incinta arenei sportive se va realiza cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de către organizator.

Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciurilor, în apropierea și în incinta arenei sportive.

Jandarmii recomandă  suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here