Șofer drogat, prins la volan pe strada Bătrânilor din Craiova

0

Luni, 8 ianuarie 2018, în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe F. DANIEL, de 41 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bătrânilor din Craiova, aflându-se sub influenţa unor substanţe psihoactive, fapt pentru care i-au fost prelevate probe de sânge şi urină.

În autoturism se afla și G. GABRIEL, de 25 ani, din Craiova , pasager, asupra căruia, la controlul corporal, s-a găsit un plic din plastic transparent ce conţinea fragmente vegetale de culoare verzuie. La controlul autoturismului s-au descoperit două plicuri din material plastic transparent de tip zipp – lock ce conţineau fragmente vegetale de culoare verzui și o țigară confecționată manual, care conținea fragmente vegetale. Substanțele depistate au fost ridicate, urmând a fi înaintate la BCCO Craiova.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri pentru consum propriu, fără drept, faptă prevăzută de LG.143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here