Accident rutier grav la ieșirea din municipiul Slatina, către comuna Valea Mare

0

Vineri, 13 martie 2020, pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, intervin pe Drumul European 574, la ieșirea din municipiul Slatina, către comuna Valea Mare, la un accident rutier. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

În accident au fost implicate o automacara și un autoturism, în care se aflau doar șoferii. Șoferul autoturismului a rămas încarcerat în urma impactului.

S-a asigurat accesul către pacient, conștient a fost monitorizat de echipajele medicale, acesta fiind blocat de bordul autoturismului atât la nivel membrelor inferioare, cât și la nivelul membrelor superioare, iar intervenția pentru extragerea victimei a fost foarte dificilă.

Pacientul încarcerat, în vârstă de 30 de ani, prezenta fracturi la membrele inferioare și superioare și traumatism toracic, iar șoferul automacaralei, în vârstă de 67 de ani, prezenta traumatisme minore. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here