Atelierele de service Scania România vor continua să fie deschise

0

Atelierele de service Scania România vor continua să fie deschise pentru clienții noștri. Răspândirea coronavirusului a dus la punerea în aplicare a Stării de urgență și a măsurilor de urgență în România și în cea mai mare parte a Europei.

Sectorul transporturilor este fluxul sanguin care menține funcționarea întregii noastre societăți.

Acesta este motivul pentru care Scania va menține deschise toate atelierele de service și va rămâne pregătită pentru deservirea camioanelor, autobuzelor și remorcilor din toată țara, iar Asistența Scania va fi la datorie pentru voi 24 de ore în fiecare zi!

Luăm toate măsurile pentru a opri răspândirea Coronavirusului: pe lângă o igienă ridicată pentru toți angajații, Scania oferă și un dezinfectant pentru mâini, toate suprafețele de lucru sunt curățate în mod regulat cu dezinfectant și am sporit programul de curățenie. Angajații noștri nu vin la muncă dacă sunt suspectați că sunt infectați sau bolnavi. Toți tehnicienii din service lucrează cu mănuși și echipament de protecție.

Vă rugăm să vă planificați vizitele de servicii Scania în mod responsabil și atent.
Ori de câte ori este necesar, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail.

Scania România – București +40213159142 service.bucuresti@scania.ro
Scania România – Brașov +40368457169 service.brasov@scania.ro
Scania România – Cluj +40372778080 service.cluj@scania.ro
Scania România – Bacău +40334405985 service.bacau@scania.ro
Scania România – Sibiu +40269550031 service.sibiu@scania.ro
Scania România – Pitești +40348410655 service.pitesti@scania.ro
Scania România – Oradea +40372249278 service.oradea@scania.ro
LKW STORE – Craiova +40372848484 Scania.Service@lkwstore.ro
Rolex – Suceava +40230520831 rolex_service@yahoo.com
Volanul – Arad +40257259552/671 info@volanul.ro

Pentru siguranța angajaților noștri precum și a personalului dumneavoastră, în special a șoferilor, vă rugăm ca vizitele dvs. în ateliere de service Scania să fie organizate cât mai rațional și concis. Dacă angajatul dvs. a fost într-o zonă cu risc sau a prezentat simptome în ultimele două săptămâni, nu este recomandat să viziteze atelierele Scania.

Ori de câte ori este posibil, permiteți-le șoferilor dvs. să părăsească atelierul de service Scania după predarea vehiculului, ajutându-i să își aranjeze transportul către o locație mai convenabilă. Virusul este cel mai probabil să se răspândească printr-un contact direct de la om la om și, din păcate, în situația actuală, este înțelept să minimizăm acest timp și să evităm ca persoanele să rămână în zona de așteptare a clienților.

Este important să ne asigurăm că sectorul transporturilor nu se oprește, nici guvernul și nici Scania nu doresc acest lucru. Personalul nostru și al dvs. trebuie să fie sănătoși pentru a ne duce la bun sfârșit munca.

Prin urmare, vă solicităm să lucrăm împreună pentru a limita răspândirea Coronavirusului și a menține funcțională România în cursul acestei perioade foarte turbulente.

Cu stimă,
Scania România

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here