Doi bărbaţi arestaţi în urma unui scandal violent produs într-un bar din Piatra-Olt

0

Marți, 1 februarie 2022, polițiștii din Piatra-Olt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut trei bărbați bănuiți de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări a reieșit că, în seara zilei de 31 ianuarie 2022, în timp ce se aflau în incinta unui bar din Piatra Olt, trei bărbați, cu vârstele de 25, 30 și 52 de ani, în urma unui conflict spontan, l-ar fi lovit, cu pumnii și cu picioarele, pe un alt bărbat, în vârstă de 31 de ani.

În urma altercației, bărbatul, de 31 de ani, a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conform concluziilor preliminare ale medicului legist, bărbatului i-au fost provocate leziuni ce necesită 5-6 zile pentru vindecare.

În noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie 2022, în continuarea cercetărilor și în baza ordonanței de reținere, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, pe cei trei bărbați, bănuiți de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt.

În aceeași zi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, pentru bărbatul în vârstă de 30 de ani, iar pentru ceilalți doi bărbați, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here